Rólam

Tapasztalataim, gyakorlatom és értékeim

 Németh László vagyok kőműves.

Két generáción keresztül édesapámmal együtt tevékenykedünk az építőiparba. Ő az iskoláját 1986-ban Tamásiban az akkori 518sz. szakmunkásképzőben végezte, az iskola elvégzése óta kisebb megszakítással a szakmámban dolgozott. A szakmai rutint a környék legnevesebb kőműveseitől szerezte. 2005 óta áll egyéni vállalkozóként a megrendelők szolgálatára, az ország bármely területén. Széleskörű referenciával Budapesttől-Siófokon át Balatonalmádiig illetve Tolna megye területén számtalan helyen. Visszatérő ügyfelei bizonyítják a szakmai hozzáértést és megelégedettséget.

Én az építkezéssel kapcsolatos dolgokkal már kisgyermek koromban találkoztam, az édesapám révén, aki kisebb megszakítással az építőiparban tevékenykedett. Már gyermekként sok fontos munkamenetet lestem el tőle. Később már inasként a segítségére lehettem és sokat hagyott egyedül dolgozni. 

2011-ben váltottam ki a vállalkozásomat azóta igyekszem mindenkinek az igényeit, elvárásait kielégítve dolgozni. Fontos számomra az igényes és minőségi munka. Kisebb munkáktól kezdve a nagyobb kivitelezésig vállalunk munkákat.

Célom, hogy pontosan és  kellemetlenséget nem okozva,  megrendelővel szoros kapcsolattartásban, legnagyobb megelégedettségére végezzem a munkámat.


Hogy néz ki egy kőműves?

Úgy, mint bárki más

Cikkek rólam


Ha többet szeretnél tudni rólam nézd meg ezt az oldalt!