Új képek

Új videó

Posztok

Instagram

Facebook

Pinterest

YouTube

További videók

Shorts

PodCast

A blog legfrissebb bejegyzései

Legyél te az első, aki értesül az újdonságokról!

Tavalyi évem tele volt sok izgalmas projektekkel, amiket érdemes leírni, hogy a megoldások és kihívások az interneten is rögzítve legyenek. A blogom személyesebbé tétele ezzel a bejegyzéssel kezdetét veszi. Ez a bejegyzés elengedi az eddigi sablonos írásaimat és mélyebben belevezetlek benneteket a projektek részleteibe. Részletesebben mutatom be a...

Úgy gondoltam, hogy kicsit beszéljünk arról, mi is vár ránk a 2024-es évben. Ehhez először az előző évet kell értékelnünk kicsit. Tavaly az Instagram volt az a hely, ahol a legtöbb új poszt született. Nagyrészt azért, mert itt értem el a legnagyobb fejlődést, összesen 1683 követőt és 266 poszt like-ot sikerült elérnem. Harmincnégy posztot és 210...

A tavasz beköszöntével sokan izgatottan várják a kerti munkák kezdetét. A kőművesek számára ez ideális időszak arra, hogy frissítő változásokat hozzanak a kertekbe. Ebben a blog bejegyzésben felfedezzük, milyen kőműves munkák kivitelezhetők tavasszal, és hogyan varázsolhatunk új életet kertünkbe.

A tetőkertek olyan kiváló lehetőséget kínálnak az épületek zöldítésére és az energiahatékonyság javítására, amelyek összhangban vannak a környezetvédelemmel. Azonban a tetőkertek tervezése és kialakítása során kiemelkedően fontos a megfelelő vízszigetelés és vízelvezetés. Ebben a cikkben a tetőkertek vízszigetelésének és vízelvezetésének...

Hírek


Weboldal: 

A referencia menüpont megváltozott! Különböző menüpontok érkeztek, hogy a jövőben még informatívabb elemekkel bővüljön. A GYIK és aktuális árak megjelennek majd a különböző menüpontok alatt. 

Blog: 

Új blogbejegyzést készítettem Ha a hegy nem megy az útra, majd az út megy a hegyre! címmel!


Weboldal: 

Megjelent a chat felület a weboldalamon. Ennek segítségével már azonnal kapcsolatba léphetünk egymással. A chatben helyet kapnak GYIK válaszai, hogy mielőbb megkapd az kíván információt.

Weboldal:

Igyekszem minden fellelhető cikket összegyűjteni magamról a weboldalra. A cikkek az Ismerj meg menüpont alatt lesznek elérhetőek. Már találtam is egyet ahol megemlítettek. 

Weboldal: 

Frissült a Referenciák menüpont. Vizuális szempontból új elemek kerültek az oldalra könnyebb navigáció érdekében. Kezelhetőség szempontjából a vetítő stílust alkalmazom a képek megjelenítésénél a könnyebb kezelhetőség érdekében.

Cikkek

Az Infó Tamási oldal megemlített egy cikkben: Készül a Trianon emlékmű Iregszemcsén

Weboldal:

A közösség lapon megtalálhatóak különböző közösségi oldalon megosztott utolsó posztjaim, mint az Instagram és Threads, a Facebook, valamint a YouTube csatornám videói, és az Építőipar Nyúz podcast adásai. Az oldalon elérhető továbbá az Egy Kőműves Naplója című blogom is, ahol írok a saját elvégzett munkáimról. Itt található az ÉpíTech című blogom, ahol érdekes építőipari témákról, eszközökről és anyagokról írok.

Fontos megjegyzés:Az oldal jelenleg is fejlesztés alatt áll, ezért előfordulhatnak hibák. Ezért elnézést kérek.

Blog: 

Új blogbejegyzést készítettem 2024 Új Horizontok az Online Világban címmel!