Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

1. Bevezetés

Ezen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az alábbi felek között jött létre:

Az értékesítő (Szolgáltató): Németh László E.V. Cég székhelye: 7095 Iregszemcse, Zrínyi utca 8. adószám: 60809843-2-37 


A vásárló (Fogyasztó): [Vásárló neve] [Vásárló lakcíme] [Vásárló e-mail címe]

2. Szerződés tárgya

A Szolgáltató vállalja, hogy a Vásárlónak az általa rendelt terméket vagy szolgáltatást megfelelő minőségben és határidőn belül szállítja, míg a Vásárló kötelezi magát a termék vagy szolgáltatás ellenértékének megfizetésére.

3. Árak és fizetési feltételek

A termékek vagy szolgáltatások árai és a fizetési feltételek minden esetben a weboldalon található információk alapján kerülnek meghatározásra. A Szolgáltató fenntartja a jogot az árak és feltételek módosítására előzetes értesítés nélkül.

4. Szállítás és teljesítés

A termékek szállítása és a szolgáltatások teljesítése a Vásárló által megadott címre történik. A Szolgáltató nem vállal felelősséget a szállítási késedelmekért, amelyek a szállítótársaságok tevékenységéből erednek.

5. Visszavonási jog

A Fogyasztónak jogában áll a szerződéstől való elállásra a törvényben meghatározott feltételek szerint. A részletes információkat a Visszavonási Jogok menüpontban találja.

6. Felelősség korlátozása

A Szolgáltató nem vállal felelősséget a termékek használatából vagy a szolgáltatások igénybevételéből eredő károkért, kivéve, ha azok a Szolgáltató hibájából származnak.

7. Adatvédelem

A Szolgáltató köteles gondoskodni a Vásárló által megadott személyes adatok védelméről és biztonságáról. A részletes adatvédelmi irányelveket az Adatvédelmi Tájékoztatóban találja.

8. Egyéb rendelkezések

Minden olyan kérdés, amelyet ezen ÁSZF nem szabályoz, az irányadó jogszabályoknak megfelelően kerül elbírálásra.

9. Jogi viták rendezése

A felek minden esetben elsődlegesen igyekeznek békés úton megoldani a vitáikat. Amennyiben ez nem lehetséges, a felek elfogadják a meghatározott bíróság vagy választott közvetítő döntését.

10. ÁSZF módosítása

A Szolgáltató fenntartja a jogot az ÁSZF egyoldalú módosítására. Az esetleges változásokról értesíteni fogjuk a Vásárlókat.